تابلو فرمان آسانسور

انواع تابلو فرمان آسانسور

قیمت انواع تابلو فرمان آسانسور

برای خرید تابلو فرمان آسانسور از پارامترهایی که در کیفیت و قیمت یک تابلو فرمان آسانسور موثر است ، قطعات الکترونیکی و الکتریکال استفاده شده در تابلو فرمان می باشد که در ادامه این قطعات رو بررسی خواهیم کرد. همچنین برای اطلاع از لیست قیمت روز تابلو فرمان آسانسور می توانید با مراجعه به قسمت لیست قیمت سایت و یا واحد فروش کارخانه تماس حاصل نمایید.

برای دریافت مشاوره و راهنمای خرید، استعلام قیمت روز انواع تابلو فرمان آسانسور با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

تابلو فرمان آسانسور مجموعه ای از قطعات الکتریکی و الکترونیکی است که به عنوان مغز متفکر آسانسور با توجه به ورودی هایی که از کاربر و چاله آسانسور دریافت می کند، پردازش و تصمیم گیری های ایمن و منطقی را برای هدایت کابین به سمت بالا یا پایین به موتور ارسال می‌کند و خروجی های لازم را در اختیار سیستم قرار می دهد تا فرمان داده شده از طرف کاربر انجام گردد.
تابلو فرمان های آسانسور از نظر نوع نیروی محرکه به دو بخش هیدرولیک و کششی ( شامل تابلو فرمان گیربکس و گیرلس ) تقسیم میشوند همچنین تابلو فرمان ها از جهت نوع کنترل الکترو موتور آسانسور به دو بخش عمده دوسرعته و تکسرعته تقسیم می شوند.

معرفی جدید ترین محصول شرکت آلتون آسانسور

تابلو فرمان هیدرولیک آسانسور

در آسانسور های هیدرولیک، جک هیدرولیک توسط فشار روغن قابل تنظیم بوده و  توسط شیرهای برقی و به وسیله یک پیستون درون سیلندر با سرعت نامی 0.5 متر بر ثانیه کابین را حرکت میدهد کار میکند که مناسب برای ساختمان های کم توقف ، باری و سنگین می باشند 

تابلو فرمان هیدرولیک آسانسور | شرکت آلتون آسانسور

تابلو فرمان گیرلس و گیربکس دار آسانسور

تابلو فرمان گیربکس دار:

در آسانسور های کششی گیربکس دار همان طور که از نام آن پیداست دارای گیربکس بوده و انتقال نیرو توسط گیربکس صورت می پذیرد ، با توجه به این که موتور می تواند بدون انکودر (حلقه باز ) و یا دارای انکودر (حلقه بسته) باشد نوع درایو نیز قابل تغییر است؛ با توجه به نقش انکودر در موتور که ارائه اطلاعات دقیق از چرخش موتور به درایو و کنترل کننده اصلی آسانسور است بهترین انتخاب برای یک تابلو فرمان، تابلو فرمان درایو دار با کنترل حلقه بسته می باشد زیرا دقیق ترین اطلاعات از حرکت کابین را فراهم و در اختیار کنترلر قرار می دهد.

تابلو فرمان گیرلس :

تابلو فرمان های گیرلس به تابلوهایی اطلاق می شود که موتور آن ها فاقد گیربکس است و جریان مصرفی و حرکتی این نوع موتورها بهینه سازی و ابعاد به مراتب کوچک تر نسبت به گیربکس دار دارد.

تابلو فرمان گرلس آسانسور | آلتون آسانسور

تابلو فرمان درایور دار آسانسور

تابلو فرمان های درایو دار که معمولا با استفاده از تغییرات ولتاژ و فرکانس اعمال شده به موتور ، سرعت را کنترل می کنند و حرکت به مراتب بهتری را به کاربران آسانسور ارائه می دهد.
سرعت حرکت کابین آسانسور در سیستم‌های درایو دار به صورت کاملاً پیوسته و تدریجی تغییر می‌کند و تغییر سرعت ناگهانی وجود ندارد و در نتیجه، تکان‌های ناگهانی کابین آسانسور حذف می‌شوند. همچنین به علت پایین بودنِ جریان راه‌اندازی در این سیستم‌ها، مصرف انرژی به میزان قابل توجهی کاهش یافته و عمر مفید موتور افزایش پیدا می‌کند
تابلو فرمان های درایو دار نیز خود به دو دسته ی گیربکس و گیرلس تقسیم می شوند.

تابلو فرمان درایور دار آسانسور | التون آسانسور

تولید تابلو فرمان آسانسور در شرکت آلتون آسانسور

شرکت آلتون آسانسور در سال 1384 در زمینه طراحی و تولید سیستم های کنترلی و الکترونیکی آسانسور فعالیت خود را آغاز نموده است. به پشتوانه دانش و تخصص فنی تیم طراحی و تولید، این شرکت طی سال های گذشته موفق به تولید محصولاتی با کیفیت بسیار بالا و قیمتی مناسب شده است. طی سال های اخیر بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی ها شعار اصلی تیم تحقیق و توسعه بوده به طوریکه تمامی محصولات این شرکت با پردازنده های فوق سریع 32 بیتی ARM ساخت شرکت (NXP (Philips که مخصوص سیستم های صنعتی می باشند، طراحی و تولید شده اند. این کنترلر امکان برقراری ارتباط از طریق CANBUS با تمامی محصولات جانبی را دارد که معتبرترین پروتکل ارتباطات صنعتی، خصوصا در زمینه آسانسور می باشد. کلیه تابلو فرمان های این شرکت قابلیت اتصال به شبکه مخابرات ایران و دارای GPRS 4G و SMS و ارتباط کاملا دو طرفه می باشند. استفاده از فیلترهای پر قدرت نویزگیری و اجرای ملزومات EMC از دیگر مشخصه های محصولات این شرکت است. شرکت آلتون آسانسور در راستای پیشبرد اهداف بلند مدت خود که همانا تولید ناب و در عین حال انبوه می باشد، اقدام به تأسیس کارخانه ای با مساحت 1800 مترمربع در شهرک صنعتی زاگرس واقع در کیلومتر 16 جاده مخصوص کرج نموده که شامل 1400 متر مربع فضای تولیدی و انبار و 300 مترمربع ساختمان اداری می باشد.

تولید تابلو فرمان آسانسور در شرکت آلتون آسانسور

جعبه رویزیون کارکدک

در شرکت آلتون آسانسور جعبه رویزیون کارکدک همراه تمامی تابلو فرمان های آسانسور ارسال می شود.
جعبه رویزیون کارکدک شرکت آلتون آسانسور دارای ویژگی منحصر به فرد :

  1. سرعت بالای دیتا و کاهش تعداد رشته های تراول کابل
  2.  حذف سیم کشی و عدم نیاز به متصل کردن شستیهای طبقات بین دو تابلو فرمان در حالت دوپلکس
  3. عدم نیاز به چاه ارت
  4. قابلیت پخش 100 ها موزیک متناسب با سلیقه مشتری و تغییر موزیک در آغاز هر بار استارت
  5. طراحی برد بصورت 4 لایه
  6. مجهز به قویترین فیلترهای EMC جهت حذف و رفع نویزهای تراول کابل و شستیهای احضار
  7. نمایش وضعیت کنتاکت پاراشوت و قابلیت پل کردن آن
  8. بکارگیری پردازنده بسیار قدرتمند از خانواده ARM
  9. امکان سرویس دهی تا 56 طبقه کلکتیو دان و یا 29 طبقه کلکتیو سلکتیو
  10. دارای حفاظتهای قوی الکترونیکی در برابر انواع اتصال کوتاه
جعبه-رویزیون-کارکدک1-شرکت-آلتون-آسانسور

اینستاگرام شرکت آلتون آسانسور را دنبال کنید

ویژگی و آپشن های تابلو فرمان آسانسور شرکت آلتون آسانسور

استفاده از میکرو کنترلرهای 32 بیتی و فوق سریع ARM دربرد اصلی، کارکدک، موتور سیف و برق اضطراری
به روز بودن ساعت و تاریخ حتی بدون نیاز به باطری و از طریق سیم کارت
حفظ موقعیت دقیق کابین حتی در صورت قطع برق
دارای پسورد 6 رقمی دینامیک که از طریق کد واسط ایجاد می شود.
قابلیت انتخاب آلبوم نوع موزیک، متناسب با کاربری ساختمان (آرام، شاد، مذهبی)
قابلیت اعلام گویای منوها، خطاها و راهنمای نصب به زبان فارسی
تنظیم نحوه دور اندازی با نرم افزار برای طبقات با ارتفاع کم وزیاد.
پشتیبانی آنی به آسانسور معیوب از طریق نرم افزار ریموت تحت اندروید
تنظیم پارامترهای تابلو فرمان بدون نیاز به حضور در محل از طریق اینترنت
اتصال خودکار به اینترنت و به روزرسانی نرمافزار از طریق GPRS
اعلام خرابی های آسانسور، حتی قطع برق از طریق SMS به سه کاربر مختلف
قابلیت صدور فرمان اجرای تست دوره ای سیستم نجات اضطراری به طور اتوماتیک و یا از طریق SMS
روشن شدن برد اصلی و کارکدک در حالت اضطراری به جهت امنیت بیشتر و ارسال SMS
دریافت ارزیابی عملکرد باطریهای برق اضطراری به شکل SMS
قابلیت ارتباط برد اصلی و کارکدک با کامپیوتر به وسیله USB
دریافت و ارسال دادههای تابلو فرمان به وسیله USB به کامپیوتر.
کیفیت بالای قطعات مصرف شده و رعایت تمامی اصول EMCکه منجر به حذف کامل نویزهای صنعتی می شود.
دارای تلفن داخلی بین کابین آسانسور و موتورخانه INTERCOM بدون نیاز به تراول کابل اضافی و با همان 8 رشته کارکدک
ارتباط با کارکدک از طریق CANBUSو تنها با 8 رشته تراول کابل
عملکرد به شکل دوبلکس (گروهی) از طریق CANBUS که مجزا از کارکدک می باشد.
قابلیت نمایش جریان و ولتاژ موتور بر روی نمایشگر برد موتور سیف
مجهز به تکنولوژی شارژ قطرهای باطریها جهت افزایش طول عمر آنها، بدون نیاز به برد شارژر
کنترل مدار ایمنی با ولتاژ 110 ولت در حالت اضطراری، به جهت امنیت بیشتر
ADVANCE DOOR OPENING قابلیت نصب
استفاده از برد هیدرولیک برای تنوع یونیت های موجود در بازار
قابلیت اصلاح جابجایی فاز در تمامی تابلوهای دو دور
قابلیت آنی پاک کردن شستی های کابین به محض فشار مجدد کلید
خروجی نمراتورها به شکل ترانزیستوری و یا رلهای (قابل انتخاب)
دارای دو عدد ورودی رزرو با قابلیت برنامه ریزی بر روی برد اصلی وکارکدک

قطعات تابلو فرمان آسانسور

در میان اجزا و قطعاتی که در هدایت یک آسانسور نقش دارند، تابلو فرمان آسانسور از مهم‌ترین بخش‌های الکتریکی است. این قطعه که با نام برد کنترل آسانسور نیز شناخته می‌شود، در موتورخانه قرار می‌گیرد و مرکز پردازشی برای آسانسور به‌شمار می‌رود. در این مطلب به معرفی بیشتر این بخش مهم و انواع آن خواهیم پرداخت.

برد اصلی تابلو فرمان

برد اصلی شامل مدارات الکترونیکی است که ورودی ها را دریافت ، آن ها را پردازش و خروجی ها را در اختیار قسمت های مختلف آسانسور قرار می دهد کیفیت قطعات مورد استفاده در برد اصلی آسانسور و همچنین دانش طراحی در کیفیت آن نقش پر رنگی دارد . این برد بسته به شرایط و با کمک سنسورهای موقعیت و حرکت و همچنین با توجه فرمان‌های احضار طبقات و کابین، سیگنال‌های لازم را برای حرکت موتور به درایو ارسال می‌کند. همچنین این برد وظیفه‌ی عیب‌یابی قسمت‌های مختلف سیستم آسانسور را نیز بر عهده دارد.

 

برد اصلی تابلو فرمان | شرکت آلتون آسانسور

درایو تابلو فرمان

درایو یا اینورتر وسیله‌ای است که جهت کنترل سرعت موتور به صورت پیوسته استفاده می¬شود و قادر است سرعت موتور را از صفر تا چند برابر سرعت نامی موتور تغییر دهد . درایو ها یا اینورتر ها وظیفه کنترل دور الکترو موتور ها را به عهده دارند و تغییرات زیادی از زمان طراحی آن ها تا کنون رخ داده است تا بیشترین ضریب بهره وری را به سیستم ارائه دهند. درایو های آسانسوری امروزی جریان متناوب AC را از شبکه می گیرند و آن را به جریان مستقیم DC تبدیل می کنند و با استفاده از عمل سوئیچ زنی IGBT ها ( قطعات نیمه هادی قدرت در جریان و ولتاژ ها بالا هستند ) مجددا به حالت متناوب اما با فرکانس متغیر تبدیل می کنند با توجه به ساختار الکترو موتور ها این تغییرات فرکانس موجب کم و زیاد شدن سرعت موتور ها می گردد از این تغییرات فرکانس در جهت کنترل سریع و البته نرم موتور ها استفاده می گردد
کلیه درایوها از دو بخش اصلی کنترل و قدرت تشکیل شده اند:
بخش کنترل قسمتی از درایو است که با توجه به الگوریتم کنترلی که روی آن قرار داده شده است فرمان‌های مربوط به کلید زنی را صادر می‌کند. همچنین بخش کنترل وظیفه حفاظت درایو در برابر اضافه جریان را بر عهده دارد. بخش قدرت درایو نیز با توجه به فرمانی که از بخش کنترل صادر می¬شود ولتاژ و جریان مورد نظر را در خروجی خود قرار می‌دهد. قیمت یک درایو آسانسور را همین دو بخش اصلی تعیین می‌کند. اولاً اینکه بخش قدرت برای چه توانی طراحی شده و ثانیاً توانمندی بخش کنترل و الگوریتی که درایو با استفاده از آن، انواع موتور آسانسور را کنترل می‌کند. روشن است نوع درایو و کیفیت آن در حرکت و قیمت تمام شده ی محصول نقش بسازیی دارد .

کنتاکتور ها و رله ها

از این قطعات برای قطع و وصل جریان الکتریکی در تابلو فرمان ها آسانسوری استفاده می شود ، کنتاکتور از چهار بخش اصلی تیغه ، بوبین ، محفظه (Frame) عایقی و رله حرارتی تشکیل شده است

تیغه‌ اصلی

تیغه‌های هرکنتاکتور به 2 بخش تقسیم می‌شود.تیغه‌های قدرت و تیغه‌های فرمان. وظیفهٔ اصلی تیغه‌های قدرت هدایت جریان اکتریکی پس از هربار تحریک شدن بوبین از خود است. تیغه‌های فرمان نیز همانطور که از نامشان مشخص است برای استفاده در مدار فرمان به کار می‌رود. تیغه‌های فرمان به دو صورت نرمالی باز و نرمالی بسته بر روی بدنه کنتاکتور تعبیه شده‌اند. این تیغه‌ها پس از هربار تحریک شدن بوبین تغییر وضعیت داده و به حالت عکس تغییر وضعیت میدهند.

بوبین

بوبین یک هسته مغناطیسی سیم پیچی شده که نیروی لازم را برای اتصال فیزیکی کنتاکتهای هادی الکتریسته فراهم میسازد .

محفظه

این بخش برای ایزوله کردن بخشهای هادی و خطرناک کنتاکتور و حفظ جان کسانی که با کنتاکتور سروکار دارند ، به کار می‌رود. جنس محفظه معمولاً از مواد عایق الکتریسیته مانند Bakelite ، Nylon ۶ و پلاستیکهای سفت شونده در برابر حرارت است .

تیغه کمکی

تیغه‌های کمکی ، تیغه‌های فرمان (آمپر پایین) نرمالی باز و نرمالی بسته می‌باشند که بالای بدنه کنتاکتور و یا در بعضی از مدل‌های آن در کنار بدنه کنتاکتور نصب می‌شوند و بدین ترتیب با هر بار تحریک شدن بوبین کنتاکتور، این تیغه‌ها تغییر وضعیت میدهند .

رله حرارتی

معمولا برای حفاظت ازبارهایی که به کنتاکتور بسته میشود از رله حرارتی یا بیمتال استفاده می‌شود. این نوع رله‌ها در برخی از انواع کنتاکتور بر روی بدنه تعبیه شده‌اند و در انواع دیگر به صورت اختیاری بر روی کنتاکتور بسته می‌شوند. اگر بار بسته شده به کنتاکتور جریانی بیش ازحدمجاز از شبکه بکشد یا ولتاژ ورودی بجای سه فاز ، دوفاز شود رله حرارتی عمل می‌کند واز صدمه زدن به بار الکتریکی جلوگیری مینماید.

اتصالات 

استفاده از سیم های و اتصالات ارزان قیمت یا با سطح مقطع نامناسب نیز از دیگر معضلات تابلو فرمان های بی کیفیت است؛ در تابلو فرمان های آسانسوری باید برای تغذیه و ارتباط هر تجهیز ترمینال جداگانه ای در نظر گرفته شود و همچنین استفاده از سیم ها آلومینیومی با روکش مس می تواند کیفیت محصول را به شدت کاهش دهد تمامی سیم ها باید از جنس تماما مس و دارای عایق مناسب باشد همچنین برای انتقال هرگونه دیتا بهتر است از سیم به هم تابیده شیلد دار استفاده گردد.